برگزاری آزمون انفرادی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

14 خرداد 1400

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی گفت: آزمون انفرادی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید.

دکتر کامران میرزایی اظهار داشت: آزمون مرحله انفرادی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور نماینده محترم مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور روز پنجشنبه مورخ 1400/3/13 در مجموعه کلاسهای اندیشه دانشگاه بصورت آنلاین و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.

وی افزود: در این آزمون 19 نفر از دانشجویان برگزیده مرحله اول غربالگری (مرحله درون دانشگاهی) در 6 حیطه‌ی آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم و مدیریت نظام سلامت به رقابت با برگزیدگان دانشگاه های دیگر پرداختند.

ایشان خاطر نشان کرد: هر ساله دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی باهدف شناسایی، هدایت، رشد و فراهم کردن زمینه های بهره مندی از توان دانشجویان مستعد حوزه علوم پزشکی، ترویج تفکر خلاق و انتقادی ، تشویق تبادلات علمی بین دانشگاهی و ارتقای آموزش و ارزیابی فراگیران در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود.