موفقیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سیزدهمین جشنواره شهید مطهری و بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

25 تير 1399

بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، سیزدهمین جشنواره شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزش علوم پزشکی در روزهای20 تا 23 تیرماه سال 99  در 6 حیطه به صورت مجازی و با شعار "همایشی مطلقا مجازی در هنگامه همه گیری کرونا" برگزارشد.

در این جشنواره فرایند دکتر محمدرضا یزدانخواه فرد عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری- مامایی با عنوان " اجرای گروه بالینت با تمرکز بر روابط استاد- دانشجو در محیطهای بالینی برای اساتید بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تبیین تجارب آنان" موفق به کسب رتبه سوم فرایند کشوری در حیطه یاددهی- یادگیری گردید. در اختتامیه نیز پوستر دکتر کامران میرزایی عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی با عنوان " میزان رعایت مولفه های اخلاق حرفه ای آموزش بالینی در اساتید بالینی، از دیدگاه دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر" به عنوان پوستر تماتیک برتر کشوری برگزیده گردید.