درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد کشوری

23 شهريور 1393

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب 5 مدال در ششمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شدند.

این المپیاد هر ساله با حضور تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سه حوزه تفکر در علوم پایه، استدلال بالینی و مدیریت سلامت برگزار می‌شود و در آن دانشجویان شرکت کننده به رقابت علمی با هم می‌پردازند.
در المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آقای علیرضا راستی و خانم ماندانا صفی‌شاهی از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حوزه تفکر در علوم پایه به ترتیب موفق به کسب مدال طلا و برنز شدند.
در حوزه استدلال بالینی آقای محمد درایش از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این المپیاد موفق به کسب مدال برنز شد.
در حوزه مدیریت سلامت نیز خانم‌ها الهام آبشیرینی و فاطمه گودرزی از این دانشگاه 2 مدال برنز المپیاد علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کردند.
المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از 14 الی 19 شهریور ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با شرکت تیم‌های دانشجویی 52 دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد و از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تیمی متشکل از 9دانشجو به سرپرستی آقای دکتر مجتبی کشاورز به این المپیاد اعزام شده بودند.