برگزاری بیستمین همايش آموزش علوم پزشكي و جشنواره آموزشی شهید مطهری

16 ارديبهشت 1398

بیستمین همايش آموزش علوم پزشكي و جشنواره آموزشی شهید مطهری در روزهای 11 تا 13 ارديبهشت ماه سال 1398 با محور تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. اين همايش همه ساله با حضور كليه دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور برگزار مي شود و در آن دانشگاه ها آخرين دستاوردهاي خود را در حوزه آموزش علوم پزشكي و در غالب فرايندهاي آموزشي و طرح هاي پژوهش در آموزش به اطلاع کلیه شركت كنندگان در همايش مي رسانند. هدف از برگزاری آن شناسايی، انتخاب و قدردانی از فرآيندهای برتر نوآورانه در آموزش و ايجاد بستر تبادل تجربيات و کمک به ارتقاء کيفيت آموزش در دانشگاه ها نیز می باشد. امسال نیز در اين همايش دانشگاه علوم پزشكي بوشهر با ارائه  مقالاتی در زمينه آموزش پزشكي به صورت سخنراني و پوستر الكترونيكي حضوری فعال داشت.

این همایش جمعه شب در سالن همایش های بین المللی رازی به سرانجام رسید و با حضور دکتر ده نمکی وزیر بهداشت، دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و جمعی از روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور، از برگزیدگان این جشنواره تقدیر بعمل آمد.