درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد کشوری

المپیاد، دانشجو، استعداد درخشان

تیم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هفتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق به کسب یک مدال طلا و 3 لوح تقدیر ویژه المپیاد شدند.

المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور هر ساله با حضور تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در 3 الی 4 حیطه‌ی مختلف برگزار می‌شود، که در هر حوزه یک تیم 3 نفره از هر دانشگاه با هم رقابت می کنند.
در هفتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور از تیم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خانم فاطمه دهقان آزاد (رشته پرستاری) در حوزه مدیریت نظام سلامت موفق به کسب مدال طلا شد.
همچنین در حوزه استدلال بالینی سوسن احمدزاده (رشته پزشکی) ، مریم آقاسی پور (رشته پزشکی) و مهرناز ذاکر شهرک (رشته دندانپزشکی) موفق به کسب لوح تقدیر ویژه در این المپیاد کشوری شدند.
هفتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی 21 لغایت 26 شهریور ماه سال جاری به میزبانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در تهران و در 4 حوزه استدلال بالینی، تفکر در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت و فلسفه پزشکی برگزار شد.
تیم اعزامی دانشجویان علوم پزشکی بوشهر در سال گذشته و در ششمین المپیاد علمی نیز با کسب چند مدال و عنوان خوش درخشیده بود.

تعداد بازدید:   ۱۱۹۴

چاپ خبر | ارسال به دیگران