کارگاه آموزشی آشنایی اعضای هیئت علمی با قوانین و شرح وظایف برگزار گردید

هیئت علمی، قوانین،شرح وظایف

کارگاه آموزشی آشنایی اعضای هیئت علمی با قوانین و شرح وظایف شان در تاریخ 27/3/94 به همت مدیریت آموزشی دانشگاه و به پیشنهاد EDC تشکیل گردید. در این جلسه اکثریت اعضا هیئت علمی علوم پایه شرکت داشتند و بصورت نادری 69 نفر حضور پیدا کردند.

هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء سطح آگاهی از شرح وظایف و آشنایی به قوانین و ماموریت های یک عضو هیئت علمی بود.
ابتدا دکتر افشین استوار ضمن خوشامدگویی کلیات و تعاریف مربوطه را ارائه نمودند و سپس سرکارخانم حسینی مسئول کارگزینی هیئت علمی شرایط ورود به خدمت را توضیح دادند.
در این جلسه دکتر صمد اکبرزاده مدیر محترم آموزشی دانشگاه شرایط اعطاء ماموریت های آموزش و فرصت های مطالعاتی داخل و خارج از کشور را بیان نمود که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت. همچنین دکتر بهروز نعیمی مقررات ترفیع و پایه سالیانه را به وضوح بیان نمودند و به پرسشهای حاضرین پاسخ دادند.
این کارگاه با هدف آشنایی اعضا محترم هیئت علمی بخصوص مدرسین جدیدالورود برگزار گردید که می تواند ایشان را در شناسایی و انجام امور محوله یاری رساند.
در پایان جلسه با تبادل نظر و پرسش و پاسخ بین مدرسین کارگاه و شرکت کنندگان به پایان رسید و در نظرسنجی کارگاه اکثریت افراد حاضر از برگزاری کارگاه فوق رضایت داشتند و آن را مفید دانستند.

تعداد بازدید:   ۱۲۴۵

چاپ خبر | ارسال به دیگران